Vinga gåvokort

Vinga of Sweden har det populäraste gåvokortet som säljer mest. Högkvalitativa produkter och upplevelser är valbara möjligheter de erbjuder. Utbudet är brett och tilltalande för många. Smycken, sport, inredning och spel är bara en liten del.

Vinga gåvokort erbjuder:

Vinga gåvokort 2022 gåvor urval

Vinga gåvokort en uppskattad gåva

Vinga Gåvokort olika gåvokort erbjuder olika sorters behandlingspaket, upplevelser som spa-helg, prenumerationer på tidningar och flera olika gåvor att välja på. Välkända varumärken är Wilson sports, Replay, Converse med flera.

Deras lagerstatus är direktkopplat till deras onlinesida där allas olika val sker, vilket gör att man inte behöver göra första och andrahandsval.

Hitta direkt

Varför ska du välja att ge bort Vinga gåvokort

Vinga Gåvokort olika gåvokort erbjuder olika sorters behandlingspaket, upplevelser som spa-helg, prenumerationer på tidningar och flera olika gåvor att välja på. Välkända varumärken är Wilson sports, Replay, Converse med flera.

Deras lagerstatus är direktkopplat till deras onlinesida där allas olika val sker, vilket gör att man inte behöver göra första och andrahandsval.

Vinga of Swedens olika gåvokort

Vinga gåvokort 2022 - Vinga Home

Vinga Home - valfritt värde

Vinga Home valfri valör från 160kr, mer format som ett generöst presentkort där du utifrån din budget väljer värdet på korten. Korten kan även beställas i olika valörer.

Hela värdet går att skänka till välgörenhet, är kortet av ett värde på 400 så går 400 till den organisation man väljer som mottagare.

Läs mer nedan vad som urskiljer Vinga Home gåvokort mot övriga.

Vinga gåvokort - Vinga Nobel 2022

Vinga Nobel - värde 160 kr

Vinga Nobel valör 160, kortet som Vinga tagit fram för att gynna även begränsade budgetar på företag eller i organisationer. Bland produkter på Nobel finns som de övriga korten men till mindre valör.

Nobel är inte ett avkall av kvalitén, produkter som mottagaren har möjlighet att välja på är av samma sortiment som övriga.

 

Vinga gåvokort 2022 - Vinga Classic

Vinga Classic - valör 240 kr

Vinga Classic valör 240, populärt och uppskattat gåvokort i sin prisklass med fint utbud som står sig starkt mot andra konkurrenter. Gåvan mottagaren väljer har ett värde med valören 240 men kan vara högre i vissa fall.

 

Vinga gåvokort 2022

Vinga Regal - valör 400 kr

Vinga Regal valör 400, det kort det säljs absolut mest av. Kortet passar in som skattefri gåva enligt skatteverkets regler. 

Gåvokortet Regal erbjuder artiklar i hög kvalité med brett sortiment som mottagaren väljer fritt utifrån egen önskan.

Beställer du över 50 kort har du möjlighet att få personlig hälsning i dina gåvokort samt en egendesignad hemsida där beställningssidan blir utifrån ert företags layout.

Mottagaren kan också välja att ge hela kortets värde till välgörenhet. Nedan kan läsas vilka organisationerna är.

 

Vinga gåvokort 2022 - Vinga extravagans

Vinga Extravagans - valör 600 kr

Vinga Extravagans valör 600, Vinga gåvokort i den högre prisklassen när det ska till det där lilla extra. Brett sortiment med kvalitativa uppskattade gåvor att välja mellan. Vid beställning av fler än 50 gåvokort ingår egen profilering av hemsidan mottagarna loggar in på.

Mer personlig gåvokort finns inte i samma nivå som Vingas Extravagans bland gåvokorten på marknaden.

Vinga gåvokort 2022 - Vinga imperial

Vinga Imperial - valör 800 kr

Vinga Imperial valör 800, när du vill ge bort något riktigt fint! Sortimentet är inte lika stort som på de andra korten, men produkterna är riktigt exklusiva och har minst värde på 800 i flera fall högre.

Vinga Home när du själv väljer summa att ge bort

Gåvokortet där du bestämmer valör, lägsta belopp är 160 kr. Vinga Home är mer som ett presentkort som mottagaren fritt kan välja att köpa flera gåvor för. Möjlighet att även själv lägga till pengar finns också om artiklarna mottagaren väljer överstiger värdet på kortet. Mottagaren får då även rabatt på det de väljer att köpa utöver sitt gåvokort. 

Vinga Home gåvokort ger mottagarna en möjlig kombination av produkter i flera kategorier av olika varumärken med upp till 800 valbara gåvor.

Vinga Home är kortet som enkelt anpassas utifrån den budget du har att lägga på gåvokort.

Prenumerationer med Vinga gåvokort

Vinga gåvokort är något mottagaren kan uppskatta i flera månader. Mottagaren kan nämligen välja valfri tidningsprenumeration där det beroende på val kommer en tidning med de egna intressena en gång i månaden eller varje vecka, upp till 8ggr.

Efter en arbetsvecka väntar skön läsning hemma i soffan eller ute i solstolen, som påminner om den uppskattning man visats från sitt arbete.

Organisationer Vinga samarbetar med

Mottagaren kan fritt välja att skänka sitt gåvokorts fulla värde till organisationer som arbetar med välgörenhet. Ett uppskattat alternativ som används flitigt och bidrar till dubbel glädje.

Mottagaren kan välja något som ligger de själva varmt om hjärtat. Bara ett knapptryck och man hjälper någon annan.

Ta del av de organisationerna nedan som i Vinga gåvokortet är:

Barncancerfonden

Som namnet säger är det barncancer som ska besegras, organisationen är helt ideell och arbetar endast av bidrag från privatpersoner och företag. Barncancerfonden kämpar för att alla barn en dag ska slippa att drabbas. Ta del av organisationens arbete på Barncancerfonden.

BRIS

Barnens rätt i samhället är en svensk ideell organisation som funnits länge i Sverige. De arbetar religiöst och politiskt obundet. De värnar om barns rättigheter i Sverige, fler och fler barn vänder sig till BRIS visar deras statistik år från år. Ta del av BRIS olika projekt bland barn och unga på BRIS.

Childhood

Med initiativ av Drottning Silvia startade 1999 stiftelsen Childhood, som arbetar mot sexuella övergrepp och utnyttjande av kvinnor och barn internationellt. Alla barn förtjänar en trygg barndom. Med Vinga kortet kan mottagaren välja att göra en egen insats med värdet på sitt gåvokort.

Friends

Mobbning är ett laddat ämne och Friends är den organisation i Sverige som valt att arbeta mot mobbing och lära ut preventionsbaserat hur man kan förhindra mobbing. Ett viktigt arbete som finansieras av gåvor från företag och privatpersoner. Utanförskap ska bort menar Friends, företag och privatpersoner kan enkelt bidra för att Friends arbete ska vara möjligt.

Cancerfonden

Med gemensam kraft kan vi besegra cancer. Du kan välja att stödja Sveriges främsta cancerforskning. Alla bidrag är nödvändiga för att livsviktig forskning ska kunna utföras. Målet är att fler ska överlever cancer. Tillsammans mot cancer. Cancerfonden arbetar för att detta ska bli möjlighet för fler. Alla bidrag gör skillnad.

Välkända varumärken som finns på Vinga gåvokort

Black & Decker

Björn Axen´

Markslöjd

Motorola

Morris

Må bra behandlingar

Obh Nordica

Olle Eksell

Sackit

Stelton

Rosendahl

Vinga

Russel Hobs

Georg Jensen

Lily and Rose

Grinda

Design House Stockholm

Compagnie de provence

Hugo Boss

Remington

Greatdays

SFanytime

Adelante

Reisenthel

m.fl

Profilering - personliga gåvokort

Med Vinga gåvokort finns även möjligheten att göra sina gåvokort mer personliga. Detta kan du göra genom att lägga till en hälsning i dina gåvokort men även om ni önskar kan ni byta ut gåvokortets design. 

Förutom gåvokortet finns även möjlighet att göra sidan som mottagarna hämtar ut sina gåvokort på mer personlig. När dina anställda sedan loggar in för att välja sin gåva är det din hälsning och logga som finns synlig på toppsidan vilket ger en egen prägel på hela upplevelsen.

Vilka består mottagarna av?

Vinga gåvokort vill vi påstå är det starkaste i jämförelse med sina konkurrenter.

Bland deras artiklar finns varumärken och produkter för gemene man.

Kategorier som tilltalar män, kvinnor, ung och äldre med delade eller egna intressen.

Hur beställer man Vinga gåvokort?

  1. Besök och beställ enkelt på sidan som är länkad här till oss på Gåvokortspecialisten.

  2. Välj valör och antal kort utifrån din budget.

  3. Fyll i om du vill ha företagslogga och personlig hälsning på kortet samt faktureringsuppgifter.

  4. Betala beställningen

  5. Gåvokorten skickas till angiven mottagaradress, eller om så önskas elektroniskt.

Lösa in Vinga gåvokort, hur gör mottagaren?

  1. Varje mottagare loggar in på Vinga.

  2. Anger sin personliga kod som finns på kortet.

  3. Väljer sin gåva eller flera gåvor ur utbudet som finns.

  4. Anger leveransadress och trycker på beställ.

  5. Gåvan levereras till angiven adress.

Vinga gåvokort sköts helt online

Beställning av kort sker online

Korten kan delas ut online till e-post, eller sms om så önskas.

Beställning från utbudet sker online

Giftcard- samma som gåvokort här i Sverige

Giftcard eller gåvokort är bara två olika benämningar på samma funktion av gåvokortsformat. Vad som avgör vad som används är det val som företagets approach byggas utifrån. Det skiljer helt enkelt ingenting och båda är perfekta för att visa personal och kunder uppskattning.

Giftcard- internationellt företag och kunder

Arbetar du på ett internationellt företag eller har internationella kunder så kan det vara en idé att använda layouten av ett giftcard. I Sverige säger vi oftast gåvokort.

Vinga kontaktuppgifter

Har du problem med att lösa in dina gåvokort från Vinga of Sweden eller din gåva som du har beställt inte dyker upp hittar du deras kontaktuppgifter nedan. 

Vinga of Sweden AB

Ryssnäsgatan 3, 504 64 Borås

Vår kundtjänst når ni på telefon: 033-22 60 40 (Knappval 2) mån-fre 9.00-13.00

Eller via E-post: info@vinga.com

Besök Ving of Swedens sida för att lösa in ditt Vinga gåvokort: Ta mig till Vingas gåvokortssida

Vanliga frågor om Vinga gåvokort

Vinga har ett brett utbud av olika kategorier av gåvor. Det finns alltid minst 100 produkter att välja mellan men vanligen mycket mer än så. Med Vinga Home har man tillgång till hela butiken av kring 800 produkter. 

Mottagaren kan välja mellan kända varumärken som Rosendahl, Vinga, Morris med flera. 

Vinga gåvokort finns i valörer från 160 kr upp till 800 kr. Därutöver finns Vinga Home där man får välja valfritt belopp från 160 kr. 

Om du gör beställningar över 50 gåvokort har du möjlighet att välja till personlig hälsning i dina gåvokort. 

Ja Vinga gåvokort kan skickas både per email eller sms om man önskar få dem digitala. 

Nej du kan inte välja att byta Vinga gåvokort mot pengar. 

Inga avgifter tillkommer. Allt betalas av beställaren vid inköp. 

Sista giltighetsdatum står på era gåvokort. Vanligen är det ca 6 månader från utfärdandet av gåvokortet. 

Tips på hälsning att skriva på gåvokortet

Varmaste tack för den insats du visat under kvartalet/året, vi i ledningen vill visa stor tacksamhet genom att ge dig detta gåvokort. Tack från oss/ God Jul & Gott Nytt År Ledningen

 

Ni gör skillnad, utan er ingen verksamhet! Tack från Ledningen

 

Starka har vi tagit oss hela vägen hit tillsammans, med ett gåvokort vill vi/jag visa min uppskattning till dig/er. Hälsning HR

 

Tack för gångna året, med ett gåvokort från Vinga Home vill jag önska dig en God Jul & Gott Nytt år.

 

Med gåvokort från Vinga försöker vi göra årets julgåva så personlig vi bara kan, vi ser var och en som en tillgång här på företaget och vill med ett gåvokort visa vår uppskattning. Hälsning Ledningsgruppen.

 

Företag behöver personal som ni, jag sätter stort värde på hela styrkan som alltid ger 100%. Kan tyvärr inte besöka er alla personligen men varmaste tack från mig till dig.

 

Kortet med det lilla extra Vinga Home gåvokortet vill vi ge dig för din insats. Tack för ditt engagemang och den tid du lagt ner på projektet

Gåvokortet ett sätt att vara miljömedveten

Slutord

Vingas hållbarhetsstrategi är att erbjuda energieffektiviserade tillverkade produkter med så lite miljöavtryck som möjligt.

Gåvokortets möjlighet att själv välja sin gåva ökar chansen att man väljer något man behöver eller vill ha och då också kommer att använda.

Det stärker Vingas hållbarhetsstrategi och tanke om minimala miljöavtryck av sina produkter.

Oavsett gåvokort Vinga Home, Vinga classic eller något av de andra korten kommer göra mottagaren glad, gåvan är en möjlighet att bygga relationer.

10 % rabatt

*på ditt nästa köpa av gåvokort hos gåvokortspecialisten.se