House of Regalo gåvokort

Växande uppstickare med många nöjda kunder, över 220 valbara produkter inom flertalet kategorier. Kvalitativa gåvor med en bredd från hörlurar till gjutjärnsgrytor av flertalet märken som Ylleverket, Sutherlands & Sons och Jernverket gör House of regalo till en stark konkurrent bland gåvokorten.

House of regalo gåvokort erbjuder:

House of regalo gåvokort 2022 gåvor

Vilka är mottagare av gåvokortet?

House of Regalo fokuserar mycket på saker till hemmet. Här hittar du allt från handdukar till gjutjärnsgrytor. Däremot är utbudet lite tunt för den som är intresserad av läsning, smycken eller delikatesser i House of regalo gåvokortet.

Hitta direkt

Organisationer House of regalo samarbetar med

Mottagaren kan fritt välja att skänka sitt gåvokorts fulla värde till Organisationer som arbetar med välgörenhet. Ett uppskattat alternativ som används flitigt och bidrar till dubbel glädje.

Organisationerna är BRIS, WWF, UNHCR och Svenska Kyrkans internationella arbete.

House of Regalos olika gåvokort

House of regalo gåvokort 2022

House of Regalo gåvokort - värde 399 kr

House of Regalo gåvokort 399 kr.  Med detta gåvokort får mottagaren välja mellan kvalitativa gåvor. Mottagaren väljer en av gåvorna som de tycker passar dem. Gåvan skickas sedan hem till mottagaren. 

House of Regalo gåvokort 2021 exklusive

House of Regalo Exclusive 2 gåvor - värde 799 kr

House of Regalo Exclusive 2 gåvor 799 kr.  Med detta gåvokort får mottagaren välja mellan samma gåvor som ovan men här får mottagaren välja två stycken gåvor. 

Beställning av House of regalo gåvokort är enkelt

Besök oss på Gåvokortspecialisten så är du bara några steg från att beställningen är klar. Välj ditt gåvokort och fyll i antal samt era uppgifter. Gåvokortspecialisten kontaktar sedan er med faktura och bekräftelse. Därefter skickas era gåvokort till er. 

House of regalo kontaktuppgifter

Har ni problem med att lösa in ert gåvokort eller med en gåva ni beställt? Då hittar ni kontaktuppgifterna till House of regalo nedan. 

Box 992, 50 110 Borås

Telefon: 033-15 71 73

Eller via E-post: info@houseofregalo.se

Besök House of regalos sida för att lösa in ditt gåvokort: Ta mig till House of regalos sida

Vanliga frågor om House of Regalo gåvokort

Ja, gåvokortet erbjuder många olika produkter att välja mellan. Det finns exempelvis, köksmaskiner, väskor, inredning m.m. 

Mottagaren kan välja mellan märken som Dahlbergs, Sand, Strandby och många fler.

House of Regalo gåvokort har två olika valörer att välja mellan 399 kr och 799 kr. Frakt tillkommer på alla gåvokort.

Nej det ingår ingen personlig hälsning i gåvokorten. 

Ja vi kan skicka gåvokorten digitalt. 

Slutord

Gåvokorten och gåvorna kommer i exklusiva förpackningar som anpassas med fina band utifrån högtider och årstider. Det ger alltid en extra fin upplevelse när tid även lagts på omslagets design som i det här fallet till och med har exklusiv magnetförslutning.

10 % rabatt

*på ditt nästa köpa av gåvokort hos gåvokortspecialisten.se